Besoin d'autre air ?

Businessarrangementen op maat

Partager
Imprimer

De pers over nooz


Nooz is regelmatig in allerlei bladen te vinden. Je kan de voorbeelden - interviews, achtergrondverhalen, informatieve artikelen - aanklikken op deze site.
 
Look-Out Lifestyle Magazine voorjaar/zomer 2023
 
 
 
 
Meeting Magazine - Reportage 2023
 
 
 
 
Onderox Magazine - Reportage december 2022
 
 
 
 
Certificaat van Uitmuntendheid 2018 en Hall of Fame
Trip Advisor heeft Nooz alweer bekroond met het prestigieuze certificaat van Uitmuntendheid. Deze wordt toegekend op basis van de beoordelingen en meningen van de reiscommunity op de site.
Dit is inmiddels de 5e bekroning in 5 opeenvolgende jaren, waardoor Nooz nu tot de Hall of Fame behoort.
We danken onze gasten en fans dan ook van harte voor hun bijdrage in ons prachtverhaal!
 
 
 
 
Certificaat van Uitmuntendheid 2017
De internationaal gerenommeerde reiswebsite Trip Advisor heeft Nooz alweer bekroond met het prestigieuze certificaat van Uitmuntendheid. Deze wordt toegekend op basis van de beoordelingen en meningen van de reiscommunity op de site.
We danken onze gasten en fans dan ook van harte voor hun bijdrage in ons prachtverhaal!
 
 
 
Booking.com Guest Review Award
Nooz in Grobbendonk mag de trofeeënkast stilaan beginnen uitbreiden.
Na eerdere awards van o.m. TripAdvisor, Culture Trip en Luxury Travel Guide mocht Nooz recent de Guest Review Award van Booking.com ontvangen.
Daarmee uit de internationale site, ondertussen beschikbaar in 43 talen, zijn waardering voor het Nooz-concept en de daarmee gepaard gaande inspanningen. 
De gebruikers van Booking.com bedachten Nooz met een bijna perfecte score van 92 op 100! 
 
 
 
VIJF - opnames nieuw reality-programma
Astrid Nuyens en Bram Coppens kiezen voor Nooz in het kader van hun nieuwe reality-programma, binnenkort te zien op VIJF. Het bezoek aan Nooz ging gepaard met tal van interviews met de pers.
 
 
 
TripAdvisor Traveller's Choice Award 2017 
Ook in 2017 beloont de vermaarde reiswebsite TripAdvisor Nooz met de Travellers' Choice Award, in de volgende categorieën:
- De 25 beste kleine hotels in België
- De 25 meest romantische hotels in België
Deze Award, de hoogste onderscheiding die Trip Advisor uitreikt, is gebaseerd op de beoordelingen en meningen van miljoenen reizigers wereldwijd.  
Hierdoor maakt Nooz deel uit van de TOP 1% van hotels op TripAdvisor.
 
 
 
Culture Trip Local Favorite 2016
Culture Trip, 's werelds grootste cultuurwebsite, met een overzicht van de hoogtepunten van elk land, heeft Nooz uitgekozen als een van zijn 'Belgium Local Favorites'.
De site telt zowat 3 miljoen bezoekers wereldwijd. Nog eens 1 miljoen mensen volgen de site via sociale media. 
 
 
 
TripAdvisor Certificaat Uitmuntendheid 2016
De internationaal gerenommeerde reiswebsite Trip Advisor heeft Nooz bekroond met het prestigieuze certificaat van Uitmuntendheid. Deze wordt toegekend op basis van de beoordelingen en meningen van de reiscommunity op de site.
 
 
 
Luxury Travel Guide Award 2017
Nooz is geselecteerd voor de shortlist voor de internationaal gerenommeerde '2017 Luxury Travel Guide Award', toegekend op basis van de ervaringen van gasten en een vakkundige jury.
The Luxury Travel Guide richt zich tot een upscale (zaken)publiek van zo'n 500.000 mensen en zal in meer dan 100 luchthaven-lounges over de hele wereld liggen.

 
 
 
Tripadvisor Traveller's Choice Award 2016
 
Met trots heeft Nooz de Traveller's Choice Award ontvangen via reiswebsite TripAdvisor.  
 
Deze Award is gebaseerd op de beoordelingen en meningen van onze wereldwijde reiscommunity. Het is de hoogste eer die TripAdvisor uitreikt. 
 
Hierdoor maakt Nooz deel uit van de TOP 1% op TripAdvisor.
 
Onze gasten zijn vooral in de wolken door de unieke combinatie van oneindig veel ruimte, privacy, persoonlijke privéservice en tijdloosheid. Onze duomassages, speciaal ontwikkeld door Nooz als de meest intense, tijdloze reis om samen te delen met je partner, vriend(in)en, collega, familie... worden door o.a. Kim Clijsters en onze gasten erkend als 'beste ooit meegemaakt'.
 
 
 
International Award 2015 - Luxury Wellness Retreat of the Year
De Britse Luxury Travel Guide heeft Nooz ontdekt én meteen goedgekeurd. Nooz werd, na een strikte test, bekroond met de titel Luxury Wellness Retreat of the Year. Dat betekent dat Nooz een ereplaats krijgt in deze toonaangevende gids. De nieuwe editie van The Luxury Travel Guide wordt straks verspreid naar een upscale (zaken)publiek van zo'n 500.000 mensen en zal in meer dan 100 luchthavenlounges over de hele wereld liggen.

Zoover Award 2015 Gold
De unieke relaxoase en vakantiebestemming Nooz blijft awards verzamelen. Zo werden we ook met de fantastische Zoover Award Gold 2015 bekroond in de categorie 'Hotel'. Die wordt alleen uitgereikt aan de beste hotels van Europa. 
De gebruikers van Zoover, de Nederlandse beoordelingssite die in 19 landen actief is, gaven Nooz een gemiddelde waardering van maar liefst 9,3/10
Vooral onze onberispelijke service, de prachtige locatie in het groen, onze smaakvolle designkamers en het heerlijke eten worden door jullie gesmaakt. 
Na de recente TripAdvisor-awards motiveert ook deze Zoover Award Gold 2015 ons om het nog beter te doen. 

VTM - opnames Familie
Tv-zender VTM kwam bij Nooz-Loft aan het Water aankloppen voor een tv-locatie voor de populaire VTM-reeks 'Familie'. Onze privélounges bieden nu eenmaal het summum van luxueuze verwennerij, smaakvol design, pure rust en een zicht op het groen... En daar vallen dus ook tv-makers voor. 
Loft aan het Water-lounge is te zien als privéwoning van een van de personages. Met z'n smaakvolle designinrichting, verbluffende fotodoeken en royaal panoramaterras vormt Loft aan het Water een perfect decor. Als dat geen goede reden is om zelf eens een privélounge bij Loft aan het Water te boeken...

VIJF - opnames Singl3s
Het oog wil ook wat. Vraag dat maar aan tv-makers. Nooz maakt niet alleen werk van originele ervaringen, maar zorgt ook altijd voor een prachtige, oogstrelende omgeving. Doordacht design, fraaie accenten, aangename kleuren en héél veel groen. 
Dat is de televisiewereld niet ontgaan. Zo mocht Nooz het populaire Vijf-programma 'Singl3s' verwelkomen, de realityreeks waarbij drie knappe kerels op zoek gaan naar hun droomvrouw. Eén van de mannen, Roel, kwam bij Nooz in de exclusieve watertuin Water Oasis relaxen, om zo 'zijn' vijf single-vrouwen in alle rust beter te leren kennen. Ongetwijfeld een bijzondere, zinnenprikkende ervaring... 
 
SodaStream kiest voor Nooz.
SodaStream, aanbieder van homemade-frisdranken, lanceert een nieuw apparaat op de Belgische markt. Het koos voor wellnesscentrum Nooz in Grobbendonk om dat aan de Belgische pers voor te stellen.
Achterliggend idee: zowel Nooz als SodaStream wil de mensen een ‘water experience’ laten beleven.
[Het volledige artikel]

Award 2015 'Certificaat van Uitmuntendheid'
TripAdvisor, de toonaangevende internationale beoordelingswebsite, heeft relaxoase Nooz opnieuw beloond met een Certificaat van Uitmuntendheid. Nadat we in februari nog de felbegeerde Traveller's Choice Award 2015 voor 'beste service en meest romantische ervaring' in de wacht sleepten, krijgt Nooz dus opnieuw een mooie erkenning. 
"We zijn dan ook heel trots. Jullie erkenning motiveert ons om je Nooz-ervaring nog onvergetelijker te maken. En om nog meer originele verwenideeën uit te werken", aldus zaakvoerder Wim Vanacker.
 
Tripadvisor Award 2015: meest romantisch en beste service
Met trots heeft Nooz de Traveller's Choice Award ontvangen via reiswebsite TripAdvisor voor beste service en meest romantische ervaring.
Onze gasten zijn vooral in de wolken door de unieke combinatie van oneindig veel ruimte, privacy, persoonlijke privéservice en tijdloosheid. Onze duomassages, speciaal ontwikkeld door Nooz als de meest intense, tijdloze reis om samen te delen met je partner, vriend(in)en, collega, familie... worden door o.a. Kim Clijsters en onze gasten erkend als 'beste ooit meegemaakt'.
 
[Lees hier de reacties van onze gasten]

Home Sweet Home - verwen al je zintuigen
Droom je ervan om eens op en top tot rust te komen, ...
[bekijk het artikel]

Onderox
Als je eens iets helemaal anders wil...
[bekijk het artikel]

Chic Gardens - Subliem Noozen
In het hart van de Antwerpse Kempen ligt een parel van een resort. Een trendsettende wellnesszaak waar je 'reist' met al je zintuigen...
[bekijk het artikel]

thewordmagazine.com 
10 of Belgium’s best weekend getaways
At this resort, you don’t need to look at your watch, in fact, don’t bring your watch at all, for what awaits is ultimate relaxation in a timeless forest....

Zoover Highly Recommended 2014 Award 
Nooz heeft de felbegeerde Zoover Highly Recommended 2014 Award in ontvangst genomen.
We zijn enorm trots dat het unieke Nooz-concept door onze gasten als één van de beste wordt beoordeeld.
Dit is een mooie bevestiging om het nog beter te doen in de toekomst.NOOZ ontvangt de Traveller's Choice Award 2014
Met trots heeft Nooz de Traveller's Choice Award ontvangen.
 
"Onbeschrijflijk Genieten met de Grote G" of "Absolute aanrader. Top op het vlak van wellness."


VIJFtv trakteert
VIJF trakteert telkens 5 vriendinnen op een zalige zomer met een zalige, onvergetelijke belevenis.
Hiervoor kiest VIJFtv voor... Nooz!
Hieronder delen we graag de video's van hun unieke noozbeleving.
Reactie video bekijken
 
20th Century Fox
Nooz was dé perfecte locatie voor een unieke, groene persdag. Door de bosrijke omgeving waan je je helemaal in de wereld van EPIC. Iedereen was heel relaxed en alles was tot in de puntjes verzorgd!
EPIC speelt vanaf 5 juni in de bioscoop.
 
Vrouw en passie - zeker doen !
"Geniet samen, geheel privé en volledig tijdloos..."
[bekijk het artikel]
 
Stijlvol Wonen - wellness in het groen
" Relaxen doe je met alle zintuigen en dat heeft Nooz als geen andere begrepen..."
[bekijk het artikel]
 
Flanders today - a sauna near you
"These addresses will keep you coming back for more..."
[bekijk het artikel]
 
Bello - volop ontspannen in een oase van rust
"Ergens goed verstopt in het groen van de Kempen vonden we één van de best bewaarde wellnessgeheimen uit ons land. Nooz is de..."
[bekijk het artikel]
 
Onderox - gratis fles wijn.
"Een ideaal moment om de warmte van het vuur op te zoeken en een dagje te gaan Noozen. Geen idee wat het is? NOOZ staat voor een..."
[bekijk het artikel]
 
Ambassadeur - ultiem genieten of Noozen
" Dat kan in de paradijselijke plek NOOZ, in de rustige bossen van de stille Antwerpse Kempen ofwel in een leuk
wellness vissershuis in een vakantiedomein aan zee. Bij NOOZ kan je je optimaal ontspannen en met àl je zintuigen ‘gastronomisch’ genieten, met een groot gevoel van tijd en ruimte. Nieuw bij NOOZ is de Forest Lodge met een exclusieve floating experience"
[bekijk het artikel]
 
Lifestyle magazine - ontdek de ware ontspanning ...
" Een eigen paviljoen in het bos waar je eindelijk eens de wereld
de wereld kunt laten. Met niets anders te doen dan helemaal te
ontspannen. Tot je je als herboren voelt. Daarvoor trokken we
naar Grobbendonk. Naar Nooz."
[bekijk het artikel]
 
Onderox - Nooz, wellness maar dan compleet anders..
" Je hebt het allemaal al meegemaakt: een verkwikkende sauna of een ontspannen
massage, een luxe-ontbijt, dineren bij kaarslicht en overnachten in een authentieke bed
& breakfast. Maar Noozen, dat deed je wellicht nog niet... "
[bekijk het artikel]
 
 
Vitaya - Totale relaxatie ...
" Vitaya in Nederland kiest voor NOOZ als top 5 wellness adres in de BeNeLux"
[bekijk het artikel]
 
Golf in Style - privé en tijdloos genieten
"Op zoek naar iets onvergetelijks ?"
[bekijk het artikel]
 
Pittig -  exclusief interview
" Nooz - een intensivering van de zintuigen ... een exclusief interview met oprichter Wim Vanacker..."
[bekijk het artikel]
 
Onkruid - lezersbrief
" Nooz - een intensivering van de zintuigen ... een exclusief interview met oprichter Wim Vanacker..."
[bekijk het artikel]
 
Chapeau - tip!
" Een nooz-reis, persoonlijk afgestemd op uw zintuigen...."
[bekijk het artikel]
 
VT4 programma Huizenjacht
VT4 kiest voor Nooz als meest bijzondere wellnessoase waar subliem genieten in combinatie met de natuur centraal staat...
[Bekijk hier de video]
 
Ambassadeur uitgebreide reportage
" Nooz optimale ontspanning, een compleet andere ervaring ..."
[bekijk het artikel]
 
Dolce Magazine
"Luxueuze wellness escapades op maat van culinaire fijnproevers..."
[bekijk het artikel]
 
Kortfilm Nightfall
Sea Nooz werd uitgekozen als locatie voor de opnames van de film Nightfall. De opnames zijn voorzien in de maand April. Meer op http://www.seanooz.be/
 
 
VT4 programma Huizenjacht
VT4 kiest voor Nooz als meest bijzondere wellnessoase waar subliem genieten in combinatie met de natuur centraal staat. De reportage werd opgenomen op vrijdag 2 maart 2012.
De uitzending was te zien op woensdag 28 maart op VT4 in het programma Huizenjacht.
[Bekijk hier de video]
 
 
Gazet Van Antwerpen
"Wij hebben geen klanten : u bent bij ons te gast..."
[bekijk het artikel]
 
 
Flair Magazine
"In het bos, daar staat een sauna... Het toppunt van romantiek? Veel tijd voor elkaar uittrekken in een bos met verwennerij
binnen handbereik. Lekker afgezonderd, zonder dat je andere gasten ziet...."
 
VOKA Magazine
"VRT bij Nooz op zoek naar het knuffelhormoon...  "
[bekijk het artikel]
 
 
 
Chapeau, magazine over het goede leven
"Persoonlijke aandacht en privacy ...  soms gaat er niets boven ontspannen in een klein of intiem gezelschap"
[bekijk het artikel]
 
 
Nooz op VRT in het tv programma 'getest op mensen' ..
Onlangs kreeg Nooz, misschien wel de bijzonderste wellnessoase van ons land, de redactie van het vrt-programma 'Ook getest op mensen'  op bezoek.
Het team rond Marcel Vanthilt koos namelijk Nooz uit om het effect van een massage wetenschappelijk te onderzoeken.
[Bekijk hier de video]
 
Goed Gevoel - NOOZ erkend als uitmuntend...
"December is geschenkenmaand...  Getest en UITMUNTEND bevonden door Goed Gevoel!  Het ideale eindejaarsgeschenk op maat, snel en makkelijk te bestellen via www.nooz.be/#schenken of
014/50.20.53.
[bekijk het artikel]
 
Het VRT programma 'getest op mensen' kiest voor NOOZ
Het polulaire VRT televisie programma 'Getest op mensen' met Marcel Vanthilt heeft Nooz uitgekozen als enige om de wetenschappelijke invloed van massages te testen op het menselijk lichaam. Te zien op Eén.
 
Goed Gevoel
Jouw favoriete blad heeft Nooz direct gespot en uitgetest en bedacht het met het label  "uitmuntend !" Niet verwonderlijk als je weet dat deze thermen de ene award na de andere binnenrijft....."
[bekijk het artikel]
 
 
Styletoday.nl
De ultieme traktatie voor body & mind is een dagje (of meer) tijdloos genieten bij Nooz in het Belgische Grobbendonk... [meer]
 
 
Yearly Welness Nooz
Nooz - tijdloos genieten middenin de wonderlijke en bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen...
[bekijk het artikel]
 
Yearly Welness Sea Nooz
Sea Nooz - Uniek genieten aan de kust... Een wel erg bijzonder vakantiehuis. 
Hier draait alles om luxieus ontspannen en genieten vanaf de eerste minuut.  ..."
[bekijk het artikel]
 
Volkswagen Magazine
Een Kempense Oase en een unieke plek : Nooz.
[bekijk het artikel]
 
 
NOOZ krijgt award van ZOOVER
Nooz is de gelukkige winnaar van een Zoover Recommended 2011. Kortom : Nooz wordt door de websites van Zoover in Europa als een van de besten beoordeeld!
[bekijk de award]
 
 
DE favoriet van Ilse Adams
"Tijd voor echte rust ... Luxe en exclusieve privé wellness midden in de bossen van de Antwerpse Kempen. een absolute winnaar van mijn hart ..."
[lees het artikel]
 
 
Knack Weekend
"Een buitenbeentje in de reeks, qua kader en concept..."
[lees het artikel]
 
 
Wellness Special
"Sea Nooz - zalig ontspannen in uw eigen privé design vissershuis bij Nieuwpoort ...
[lees het artikel]
 
 
Lifestyle Magazine
Verwen al je zinnen.  Hoog tijd dus om je over te geven aan de beste zorgen. Aan heerlijke ervaringen waarin tijd geen rol speelt. Zalig privé. Tijd om jezelf te verwennen...
[lees het artikel]
 
Pretwerk.nl
Luxe zit niet in materialisme, maar in de natuur...
[Ga naar het artikel]
 
Puur op reis
NOOZ - wellness zonder tijd...
[Ga naar het artikel]
 
UIT Magazine
Privéwellness aan zee. Soezen in Sea Nooz. Een origineel concept aan hee meer, aan de rand van een vakantiedomein in Nieuwpoort. Een oase van rust met in de tuin een privé sauna, privé jacuzzi...  In het huisje homecinema, gashaart, enz...
 
Nina - Het Laatste Nieuws
Tijd voor Rust.  Wij zochten een topadresje ...
[lees het artikel]
 
Wellnessradio
Wellnessradio heeft een exclusief interview afgenomen met Wim Vanacker, bezieler van het nooz concept. Het leuke interview staat op de radiospeler van http://www.wellnessradio.be/
 
Toerisme Provincie Antwerpen
"In de Antwerpse Kempen kan je heerlijk luxueus tot rust komen en herbronnen. Een aanrader in de sector is NOOZ in Grobbendonk, een oase van pure luxe en exclusiviteit middenin de bossen...."
[lees het artikel]
 
Sea Nooz erkend door Homeaway binnen hun top 5 wereldwijd.
"Top 5 bijzondere vakantiehuizen op originele lokaties"
[lees het artikel]
 
Aan Tafel en Look-out
"Privaat tijdloos genieten... Stuur al je zintuigen op reis in de Antwerpse Kempen of aan de Kust..."
[lees het artikel]
 
HANOS - Anders genieten = totaal genieten
"Rust is hier geen loos begrip. Langs de straatkant is Nooz een nagenoeg anoniem adres in een geruisloze villawijk. Toevallige wandelaars of fietsers zullen er niet binnenstappen..."
 
Goed Gevoel - Beste score Sfeer en Behandelingen
We zijn heel trots dat het toonaangevend magazine Goed Gevoel NOOZ beschrijft als UITSTEKEND....
[lees het artikel]
 
Attitude - Ontspannen zoals jij het wil
" Nooz is de meest creatieve speler en trendsetter met het antwoord op de vraag naar ECHTE ontspanning  .. .
[lees het artikel]
 
Smaak - persbericht
"Bij NOOZ kan je genieten van een watertuin omringd door natuur en architectuur..."
http://www.smaak.be/
 
Dot Glam - Reis om de wereld in heerlijke wellnessadresjes
".. . Vanuit die ervaring opende het koppel zopas Sea Nooz in een design ingericht vissershuis op de meest unieke locatie ... http://www.seanooz.be/"
[lees het artikel]
 
Pro Estetic - exclusief interview met zaakvoerder
".. een bijzonder ontspanningscenter dat ondertussen al talrijke awards in ontvangst mocht nemen  ... De ideale gesprekspartner dus om een resem tips over wellness te ontfutselen."
[lees het artikel]
 
VTM - programma "rijk leven"
"Laura (15), Eline (12) en Ruben (9) Vanacker groeien op middenin de Kempense bossen in de ultramoderne minimalistische design villa die hun ouders zelf ontwierpen en bouwden. In de rustige omgeving van hun privébos bieden ze luxe en exclusieve wellness NOOZ aan op kleine schaal..."
[bekijk de uitzending]
 
De standaard Magazine
"Het ultieme wellness rapport : Nooz heeft de ideale locatie ...  zo'n vierhandenmassage is echt het summum... "
[lees het artikel]
 
Nieuwsblad - interview programma "rijk leven"
"we zijn gezond..." 
[lees het artikel]
 
lsearchforyou
Privé eilandje voor twee
http://www.seanooz.be/ 
Stel je voor : je zit op een klein eilandje binnen een vakantiepark, omringd door water en met een vijver van 2,5 hectare voor je deur. Geen auto, alleen zon, natuur en de trendy Belgische badplaats...
 
Vlaanderen lifestyle magazine
"Heerlijk NOOzen ! Veilig ver van de gekmakende wereld met zijn gejacht,
zo voelt het aan wanneer je komt genieten van een
van de verwenarrangementen bij Nooz. Hier stopt de
wereld met draaien. Hier stopt de tijd..."
[lees het artikel]
 
ELLE Belgique
" des pavillons privatifs déposés au milieu des bois, où l'on vient se détendre au contact des éléments naturels..."
[lees het artikel]
 
Fiscalo
"Alle zintuigen op reis"
 
 
Voka ondernemers
"Nooz opnieuw nominatie meest innovatief horeca bedrijf... "
[lees het artikel]
 
Brussels Airlines
"Experience the ultimate in relaxation and top design... "
[lees het artikel]
 
Look-Out Life-Style magazine
"Bij Nooz zorgen ze ervoor dat je je als herboren voelt ... "
[lees het artikel]
 
Het Nieuwsblad
"Nooz haalt awards binnen..."
[lees het artikel]
 
Rendevenement
"NOOZ is een nooit geziene formule als team incentive, individuele incentive, relatiegeschenk, werkgever incentive en gekend als toplocatie.  Bedrijven zoals Carglass, Ecover, Diesel, Unilever, PNB Paribas, KBC...."
[lees het artikel]

 
BBT Online
"Winner of the Horeca Award 2008 for the most innovative enterprise, this is a place to discover with your partner or some good friends or colleagues. Massages by absolute professionals, a selection of treatments, adapted food, soft music, zen rooms if you wish to make it a multiday event…Nooz has it all and is definitely worth the detour"
 
UIT magazine
De beste relaxadressen en kuuroorden door Leen Proost
"NOOZ puur natuur, luxueus en vooral tijdloos"
[lees het artikel]

 
SMAAK magazine
"Of je er nu een halve dag of twee volle dagen verblijft, een verblijf in nooz staat synoniem voor een onvergelijke wellnesservaring"
 
Flow, live mindfully
"een totaal ervaring met lekker eten, super sfeervolle designkamer en een prachtige omgeving.."
[lees het artikel]

 
editiepajot
Zien, ruiken, proeven, voelen, horen,... alle zintuigen worden op reis gestuurd. In een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid, strikte privacy, volstrekte rust en volledig op jouw maat en ritme. Bij NOOZ ben je steeds op reis zonder de stress van het reizen. Je bent immers vlakbij en toch ver weg!
[lees het reisverslag op www.editiepajot.com]

 
lifestyle2day
"Bijzonder overnachten - samen zalig privé genieten van de avond en een overnachting na een heerlijke duo massage? In een cocon die al je zintuigen op maat verwent? Met onverwachte en leuke attenties? Dobberen op de golven van het licht? Dat kan bij relaxparadijs NOOZ ...."
 
Luck, feelgood magazine
"Hemelse plekken - Je voelt handen dansen over je lichaam en vraagt je bij momenten echt af hoe ze dit in godsnaam doen. Gastronomie voor de geest, wie wil daar eens niet van proeven?..."
[lees het artikel pagina 1]
[lees het artikel pagina 2]
 
TV één, 1000 zonnen
Geena Lisa is eregaste van Patrick en zijn ‘Mystic Water’. Op deze manier verwen je het lichaam met zalige warmtebronnen en neem je een frisse neus in de natuur...

 
Viva, Hotspotgids zomer 2009
"Maak er meteen een minivakantie van : relaxen in de bossen vlakbij Antwerpen... eindeloos veel rust, vrijheid en ontspanning..."
[lees het artikel]
 
ATV, tv programma 'relax'
Sandra Deakin ontdekt haar meest bijzondere wellness plekje.  Een beleving die zo nog nooit heeft meegemaakt.
Bekijk de tv uitzending op http://www.atv.be/
 
Elle magazine
ELLE droomfactor- top adres in België
[lees het artikel]
 
Kosmetiek
Nu ook in Nederland erkend als trendsetter
[lees het artikel]
 
Knack Weekend
Mijn favoriet is de zintuiglijke tuin van NOOZ
[lees het artikel]
 
Beste Wellness van BeNeLux
Samen zonder horloge
[lees het artikel pagina 1]
[lees het artikel pagina 2]
[lees het artikel pagina 3]
 
Margriet Lijf en Leven
Wellness op maat
[lees het artikel]
 
Plus Woman
Genieten voor twee
[lees het artikel pagina 1]
[lees het artikel pagina 2]
 
Voka
NOOZ wint award voor 'beste innovatie in de horeca"
 
Genieten
WIJ-moment: wellness voor twee
 
Men's Mind
Ga eens Nozzelen met je vrouw
[lees het artikel] 
 
Gazet Van Antwerpen
NOOZ strijkt Horeca Award op
[lees het artikel] 


Voka
NOOZ wint eerste prijs voor beste sauna
[lees het artikel] 
 
 
Laatste Nieuws
Kuren in het bos
[lees het artikel] 
 
Bruid en Bruidegom Magazine
Relaxen voor de grote dag - romantisch cocoonen
[lees het artikel] 

 
Reizen (Nederland)
NOOZ - wellness voor twee
[lees het artikel] 
 
Feeling
Net zoals de snooze-knop op een wekkerradio, staat NOOZ voor 'nog even lekker verder genieten
[lees het artikel] 

 
Genieten nr. 9
Nooz - toevluchtsoord voor overwerkte zintuigen
[lees het artikel pagina 1]
[lees het artikel pagina 2]
[lees het artikel pagina 3]
[lees het artikel pagina 4]
 
Nieuwsblad 
Op reis met alle zintuigen.
[lees het artikel]
 
Algemeen Dagblad (reizen) 
Hans Avontuur ontdekt een bijzonder adres voor een romantische wellness-ervaring.
[lees het artikel]
 
UNIZO Magazine
Voel u Koning(in) voor een dag bij NOOZ.
[lees het artikel]
 
Het laatste nieuws(reizen)
NOOZ in Grobbendonk : alle zintuigen op reis.
[lees het artikel]
 
Actief Wonen
Om heerlijk te ontspannen hoef je niet naar een luxeresort in de Caraïben.  In NOOZ vind je alles wat je nodig hebt!
[lees het artikel]
 
LOOK 2008
NOOZ, sublimiteit verborgen in Grobbendonk
[lees het artikel]


ONDEROX 
Ontspannen zoals JIJ het wil!
[lees het artikel]
 
HUIZEN KIJKEN
Bungalow wordt designwoning met uniek relaxatieconcept
 
VTM SPLASH 
Anne De Baetzelier ervaart de unieke nooz Duo Massage summum.
 
Creativiteits Conventie -
UNIZO erkent NOOZ als meest creatieve onderneming binnen de vrijetijds- en ontspanningsmarkt.
DE MORGEN MAGAZINE
SNOOZEN in de kempen
 
Het Groot Inspiratieboek CREATIEF ONDERNEMEN Roularta Books, april 2007 ISBN 978 90 8679 063 0 - "MOND-TOT-MONDRECLAME BLIJFT DE BESTE..."
ZOmagazine
"Ik beschouw ondernemen als ontspannen”
RIANT WONEN N° 19 
NOOZ: het antwoord op de vraag naar echte ontspanning
 
VT4 Huizenjacht 
Bekijk het videofragment

Weekend Knack
Overnachten : minimalisme in de praktijk
Trends
Vijfsterren nachten in een managersvilla
Data News 
Een ingenieur met een tweede natuur voor relaxingréférences

album photo

dossier de presse

l'aspect unique de nooz
envoyez-moi la noozletter
réserver maintenant
contactez-nous
Tel. 014 50 20 53 - info@nooz.be
Volg ons
Delen via

Nouvelles

Businooz gaat terug open vanaf 8 juni© 2024 Businooz - Created by TOP